Status for 18-hulls 9-hulls og 4-hullsbanen (Info oppdateres hver uke i sesongen)

9. juli 2024
Banemannskapet er veldig glade for mange hyggelige tilbakemeldinger fra gjester og medlemmer. Spesielt greener og hastighet blir trukket fram. Riktig forhold mellom lufting, klipping, gjødsling, rulling har gitt gode resultater. En del naturlig vanning er heller ikke feil.  Vi har mange gjester i juli – mandag 8. hadde vi over 100 greenfeegjester!
Vi ber om forståelse for at du møter banemanskap på banen om morgenen. Husk sikkerhet!

02.07.2024
Baner: Fairways klippes tre ganger pr uke. 
Greener: Vi lufter greener mandag samt klipper og ruller. Lufting er helt nødvendig for å slippe luft, næring og vann til røttene. Vi klipper eller ruller hver morgen. 

18.06.2024
Baner: Banene våre begynner å vise seg fra sin beste side. Klipping tre ganger pr uke. Ny sand i mange green-bunkere. Skjæring av bunkerkanter.  Naturlig vanning…. Alle greener har nå jevn, raks hastighet – noe som vi har mye fokus på.

Det er også veldig hyggelig å få så mange lovord fra gjester og medlemmer!
9-hullsbanen har også stor pågang – her må alle booke tid i GolfBox.

GREENER: Nedslagsmerker må tas oftere! Når du tar ditt eget – ta to til…

04.06.2024
GREENER: Stor forbedring av alle greener. Vann og varme har gjort underverker – og fornøyde gjester og medlemmer gleder seg. Klippehøyden senkes gradvis.
18 hull: Det klippes tre ganger i uken. Hver mandag morgen gjøres det ekstra arbeid på banen og banemannskap har forkjørsrett. Fortsatt ballplassering en køllelengde på kortklipt. Ta vare på banen vår og kjør ikke biler eller traller over hvite streker. Traller skal ikke kjøres mellom green og bunker.
9-hull: Fine forhold
4-hull: Husk kun egne baller på treningsfeltet og på banen.

28.05.2024
GREENER: Vi har som kjent full fokus på våre greener. Angrepet med snømugg har gitt oss veldig ujevne greener. Tiltakene som er gjennomført er såing, gjødsling og vanning. Denne uken har vi luftet, dresset og valset. Vi håper på regn og ser bedring dag for dag. Klippehøyden senkes gradvis.
18 hull: Fortsatt ballplassering en køllelengde på kortklipt. Ta vare på banen vår og kjør ikke biler eller traller over hvite streker. Traller skal ikke kjøres mellom green og bunker.
9-hull: Fine forhold
4-hull: Husk kun egne baller på treningsfeltet og på banen.

14.05.2024
18-hullsbanen: Fine fairwayer – men noe skade – ballplassering en køllelengde. Greener har vært skadet av sopp – men er på bedringens vei. Lufting og såing har vært vellykket.
9- hullsbanen har supre greener. Nå kan alle booke tid i GolfBox – på 9-hulls. 
4-hullsbanen og treningsgreener er åpen for spill og trening. Kun egne baller på hele feltet!
Drivingrange – Montering av sikkerhetsnett er ferdig i nord. Vi setter opp mot nabo i øst i løpet av kort tid. Husk – som medlem har du tilgang til gratis baller – men dette gjelder deg personlig. Ta ut kun det du bruker. Selvplukk ikke tillatt.

18-hullsbanen Fredag 19.april åpner vi hovedbanen! Første helgen kun for medlemmer.
9-hullsbanen åpen med sommergreener – for medlemmer og gjester.
4-hullsbanen og treningsgreener er åpen for spill og trening.
Drivingrange – Montering av sikkerhetsnett er ruten – vi ser for oss 1.mai.

15.04.2024
4-hullsbanen åpner i dag. Ballrenne. Greenfee for gjester er NOK 250,- Treningsfeltet med puttinggreener kan også brukes.
9-hullsbanen er åpen med sommergreener – stenges hvis frost.
18- hulls banen åpner i løpet av kort tid.

14.04.2024
9-hullsbane åpen med sommergreener.
18-hullsbanen – snart klar for åpning – Veldig vått på front. Vi sender ut nyhetsbrev når hovedbanen er klar.
Treningsfelt – arbeidet går etter planen på drivingrangen. Åpning ca 1. mai.

02.04.2024
Banene har klart seg godt etter vinteren – Selv om det er vått på 9-hulls åpner vi denne lørdag 6. april med vintergreener og bærebag – for bløtt for traller.
18- hulls greener og fairwayer ser fine ut – men fortsatt snø og vått enkelte steder. 

22.03. 2024
Mye snø enkelte steder på 18 hulls – 9-hullsbanen er store deler dekket av snø. Vi trenger mer varme. Greenene ser fine ut på alle baner. Fortsatt snø og vått på 4-hullsbanen. Driving Range stengt inntil videre på grunn av oppsett sikring mot naboer.