Fokus Golfsenter Horten

Fokus har 4 stykk Trackman simulatorer, som er de beste på markedet. Vi har noen av landets største båser så hos oss kan man fint svinge fritt med enhver kølle uten å føle på at man slår i taket. Fokus har en 200 kvm stor nærspillshall, som er helt unik og tilbyr masse onduleringer og morsomme hindre.Vi har 2 stykk varmepumper, så hos oss er det alltid deilig og varmt. Vi tilbyr også diverse brus, sjokolade og kaffe.Fokus har også et eget lite gym, med tredemølle, manualer, benker og masse annet relevant treningsutstyr for golferen. I tillegg har vi dart, biljard og shuffleboard.

Priser: Vi har sammenlignet oss med samtlige andre lokale senteret, og har satt prisene deretter.

Fokus har et relativt rimelig årsmedlemsskap som koster 1499,- for voksne og 999,- for junior. Er man medlem så kan man bruke alle fasiliteter, bortsett fra simulator, fritt gjennom et helt år, og medlemskapet gjelder fra dagens dato du melder deg inn.

Er man medlem så får man også ca 20-25% rabatt på simulatortimer så timesprisen starter fra 249,- for voksen og 219,- for junior.Mer om priser og medlemskap kan man lese om her: https://www.fokusgolf.no/priser

Er man en gruppe, og ønsker ukentlig spill, så opererer vi med egne priser som er svært gunstige. Ønsker man dette tar man direkte kontakt med Adrian på epost.