TRENINGSFELT

VGK har et flott treningsfelt med Drivingrange, innspillsfelt, tre treningsgreener, sandbunkere m.m. Rangeballer er gratis for medlemmer (Maksgrense pr uke Sjekk med Proshop). Poletter for gjester kjøpes i Proshop. Du kan også bruke bankkort. Det er satt opp skilt med retningslinjer som må følges. Ønsker du å gå kun 9 hull har vi en superfin 9-hullsbane med flere utfordringer for både ferske og drevne golfere.

PLANER TRENINGSFELT 2022 NY KORTHULLSBANE 

Vi har begynt på et prosjekt med en 4 hulls korthulls bane på innspillsområdet bak driftsbygningen. Vi fikk lagt ut grunnmasser og drenert terrenget nesten ferdig før telen i fjor. Arealene er tenkt sådd i august og vi håper på en åpning av området i 2022. SE PLANTEGNING  Dette blir et flott område for både etablerte og nye golfere for trening av nærspill. 

Det er også planer om å dreie rangen litt mot øst for å få lenger lengde og å øke sikkerheten mot hus til venstre og bak rangen. Dette har grunneier sagt ja til, men vi må få klarsignal i både Sandefjord og Tønsberg kommune og antageligvis også i fylket. Dette vil ta litt tid, men vi håper det lar seg realisere.