Velkommen til Vestfold Golfklubb fredag 1. juli 2022!
Vi er glade for å invitere til årets store golf-event på VGK! Kevin Wright og Orandonasjon arrangerer i samarbeid med VGK veldedighetsturnering hvor all inntekt går til Stiftelsen Organdonasjon Norge . 

PARKERING
Det vil bli parkering på Jarlsberg Travbane for tilskuere denne dagen. Kr 200,- pr bil. Fra Jarlsberg Travbane settes det opp shuttlebusser som frakter alle opp til hull 14 på Vestfold golfbane hvor alle blir scannet inn.  Shuttlebussen har billettpris på kr 50,- pr pers og det vil bli betaling med Vipps (10517). Shuttle tilbake vil være tilgjengelig hele dagen.
SERVERING
Det vil bli muligheter for kjøp av varm mat og alkoholservering i telt på parkeringsplassen til Vestfold golfbane. 
Kiosker og telt vil tilby kjøp av drikke, mat og snacks ved hull 7 og 15 Det vil bli satt opp toaletter flere steder og det skiltes godt. Søppelkasser og søppelposer vil stå mange steder og vi håper alle er flinke til å bruke disse. 
FØLG SKILT OG ANVISNING
Det blir mange tilskuere denne dagen så vi må sette sperrebånd rundt banen som alle tilskuere må følge. Det vil være mange frivillige som vil veilede og sørge for at alle får en flott opplevelse. Følg deres anvisninger!
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid til banen. Parkeringen åpner kl 08.00. Og slusene åpner 09.00. 
KONKURRANSER
Det vil bli satt opp noen mini konkurranser ved putting green, driving range osv hvor man kan vinne flotte premier, blant annet gavekort fra Elkjøp. 
DELTAGERE
En flott gjeng kjendiser stiller opp for turneringen. Disse kommer og spiller 1 juli: 
Viktor Hovland, Shay Knight, Mons Røisland, John Arne Riise, Johannes Klæbo, Marius Thorp, Christer Rødseth, Lasse Kjus, Andreas Halvorsen, Pål Golberg, Carsten Skjelbreid, Sebastian Foss Solevåg, Jon Almaas, Glenn Solberg, John Carew, Marcus Valeur, Jan Kvalheim, Kurt Nilsen, Espen Kofstad, Tom Stiansen, Kevin Andre Wright, Bård Ylvisåker, Ole Rolfsrud, Rein Aleksander, Kjetil Jansrud, Atle Lie Mcgrath, Erik Follestad. 
TURERINGSFORM
Turneringen er en scrambleturnering: dvs at man velger den beste ballen i flighten på hvert lag. Hvert lag består av en kjendis og 3 påmeldte spillere. Alle lag står på hvert sitt hull ved start – ca kl 11.
På hull 10 vil det være en HoleInOne-premie. Den spilleren som får ballen i hullet på ett slag, stikker av med en Range Rover!

SIKKERHET:
Har du ikke vært på en golfbane før? Tenk da på dette:
Følg godt med når det slås ut fra tee. Hvis de roper FORE, så dukk, beskytt hodet og eventuelle barn som står nærme deg. FORE betyr at det er en ball på vei mot publikum og det kan både gjøre veldig vondt og være farlig å bli truffet av en golfball i fart.
Som på alle store arrangement – vil helsepersonell være til stede. 
Vær stille rundt Tee og Green når spillere skal slå – Husk å følge anvisningene til baneguidene (Grønne skjorter) 

PREMIUTDELING OG OVERRASKELSER
Etter at turneringen er ferdig håper vi mange trekker ned til teltet på parkeringsplassen til golfbanen. Her vil det bli premieutdeling, litt info om organdonasjon og noen historier samt loddtrekning av noen virkelig flotte premier. Loddet er inngangsbilletten og alle tilskuere er derfor med i loddtrekningen. Til slutt vil det bli overlevert sjekk til Stiftelsen organdonasjon på beløpet som er samlet inn.

OVERNATTING
De som ønsker å booke hotellrom, kan vi anbefale Hotel Klubben Tønsberg som har opprettet en bookingkode som heter «Organ».  Koden er gyldig i hele uke 26, fra mandag 27/6 – søndag 3/7. De som booker, får en pris som ligger 10 % lavere enn ved ordinære bestillinger. Hotel Klubben vil i etterkant donere 5 % av omsetningen, knyttet opp mot denne koden, til Stiftelsen Organdonasjon. Booking gjøres på www.hotelklubben.no

Vi gleder oss til en folkefest og håper alle får en flott dag!